شیشه میدیا یک سازمان غیر انتفاعی رسانهای است که محتوای تولیدی خود را در وبسایت شیشهمیدیا، فیسبوک، توییتر، اینستاگرام، تلگرام و یوتیوب به نشر میرساند.
شیشهمیدیا در مورد موضوعات مختلف فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی محتوا تولید میکند و آن را در قالب گفتوگو، گزارش، مقاله و نظایر آن به صورت صوتی، ویدیویی و متنی به نشر میرساند.
هدف شیشه میدیا تقویت حقوق بشر و توانمندسازی جوامع از طریق مشارکت مدنی، توسعهی دموکراتیک و آشتی مدنی است. ما بر این باوریم که تاریخ شفاهی و قصههای شخصی زمینهای برای تقویت نوسازی و دگرگونی جامعه فراهم میکند. هدف ما ایجاد محیطی است که در آن هر فردی با ارزش باشد و بتواند سهمی معنادار در موفقیت جامعهی خود داشته باشد.
با تمرکز بر حمایت از گروههای به حاشیه رانده شده، فرصتهایی را برای جوامع ایجاد میکنیم تا با هم متحد شوند و برای آیندهای روشنتر تلاش کنند. تلاشهای ما برای مصالحهی مدنی در جهت التیام زخمهای گذشته و ترویج چشماندازی مشترک برای آیندهای عادلانه است که در آن همه از حقوق بشری برابر برخوردار باشند. دستان تان را برای ایجاد تغییرات مثبت، دگرگونی جوامع و ساختن جهانی بهتر میفشاریم.
مرتضا ابراهیمی فرد مسلکی پویا و موفقی است که به توسعهی جامعه و ترویج آموزش و برابری جنسیتی علاقمند است. وی با مدرک لیسانس مدیریت بازرگانی در رشتهی مدیریت از دانشگاه آمریکایی برای افغانستان فارغالتحصیل شده و کار خود را بر تأثیرگذاری مثبت بر جامعهی خود وقف کرده است.
میرویس آریا فردی پویا با ظرفیتی چندوجهی است که از پیشینهی کارآفرینی، روزنامهنگاری، حقوق بشر و فعالیت اجتماعی گستردهای برخوردار است. او هم به عنوان روزنامهنگار و هم به عنوان مدیر اجرایی در سازمانهای مختلف رسانهای کار کرده و کمکهای قابل توجهی به صنعت رسانه در افغانستان داشته است.
داکتر حیات الله طاهری، متخصص با ابتکار و برجستهی پزشکی است که سهم قابل توجهی در عرصهی بهداشت افغانستان داشته و با بیش از سه دهه تجربهی پزشکی، چالشها و فرصتهای موجود در این زمینه را عمیقاً درک میکند.
معصومه عزیزی، عکاس با استعداد و عضو هیأت مدیرهی شیشه میدیا است. علاقمندی وی به عکاسی در سال ۲۰۱۴ با شروع آموزش در لیسهی عالی معرفت آغاز شد و از آن زمان تا کنون راه خود را به عنوان یک ستارهی در حال ظهور در این صنعت با موفقیت ادامه داده است.
علیسینا دوستی، فردی باانگیزه و پرشور و متعهد به تأثیرگذاری مثبت بر جامعهی خود است. وی از دانشگاه امریکایی برای افغانستان در لیسانس مدیریت تجارت فارغالتحصیل شد و درس خود در دانشگاه کابل در رشتهی علوم اجتماعی را نیز به اکمال رسانید.
امان الله قایمیزاده، چهرهای با مهارت و استعدادهای درخشان و سابقهی متنوع در تولید، طراحی گرافیک و تدوین بوده و از این منظر کمکهای قابل توجهی به صنعت رسانه، هم به عنوان یک فعال رسانهای و هم به عنوان یک مربی، داشته است.
مریم معصومی جوانی بااستعداد و یکی از اعضای برجستهی هیأت مدیرهی شیشه میدیا است. مریم با تجربهای گسترده در عرصهی موسیقی و رسانه و سابقهی کار اجتماعی و مدیریت، سازمان را از دیدگاه منحصر به فرد و متنوعی خویش بهرهمند ساخته است.
محمد کاظم احمدی یک متخصص مالی ورزیده است که از سابقهی درخشان در مدیریت امور مالی برخوردار است. وی با بیش از ده سال تجربه در مدیریت امور مالی در موسسهی ارتقای ظرفیت مدنی معرفت، در بودجهبندی، پرداخت حقوق و دستمزد و گزارش مالی تبحر دارد و از نرمافزارها و اپلیکیشنهایی چون QuickBooks، Microsoft Office، Notion و Google Sheets به خوبی استفاده میکند.
فردوس کاویش روزنامه نگاری کارکشته با یازده سال سابقه در روزنامهنگاری، پژوهش و ارتباطات است. وی فارغالتحصیل رشتهی ژورنالیزم تحقیقی از دانشکدهی روزنامهنگاری دانشگاه کابل و دارندهی دیپلم زبان انگلیسی از دانشگاه کاردان است. فردوس کاوش دورههای آموزشی مختلف از جمله روزنامهنگاری پایه و پیشرفته از سرویس جهانی بی بی سی، مرکز منابع رسانهای اعتماد و مرکز آموزشی نی در کابل را سپری کرده است.
عزیزالله رویش، معلم و نویسندهی شناختهشدهی افغانستان، یکی از بنیانگذاران لیسهی معرفت، اولین لیسهی مختلط آموزشی در این کشور است که به دلیل تمرکز بر تأمین حقوق زنان و ارزشهای دموکراتیک اعتبار یافته است. از دستاوردهای آموزشی رویش در سراسر جهان، از جمله در شبکههای نیویورک تایمز، ان پی آر، سی ان ان و لندن تایمز تقدیر شده است.
نجیب الله مسافر، عکاس خبری مشهور افغانستان، متولد سال ۱۹۶۳ در کابل است. وی تحصیلات خود را در دانشکدهی هنرهای زیبا، بخش نقاشی در سال ۱۹۷۰ به پایان رساند. فعالیت حرفهای نجیبالله در عکاسی حرفهای نیز زمانی آغاز شد که وی تحصیلات نظری و عملی خود را در دانشکدهی هنرهای زیبا زیر نظر هنرمندان سرشناس افغانستان پی گرفت.
محمد خان شهاب، ویدیوایدیتور با تجربهی افغان است که در حال حاضر مسوولیت تدوین برنامههای ویدیویی شیشه میدیا را بر عهده دارد. وی با بیش از یک دهه تجربه در این صنعت، از سابقهی درخشانی در زمینهی تدوین ویدیو، موشن گرافیک و طراحی گرافیک برخوردار است. وی دارای لیسانس مطالعات علوم اجتماعی از دانشگاه کابل بوده و در نرمافزارهای مختلفی از جمله Adobe After Effects، Premiere، Illustrator، Photoshop، Final Cut Pro و MS Office تخصص دارد.
احمدعلی حسنی در سال ۱۳۷۱ خورشیدی در قریهی اسپوک، ولسوالی میرامور در ولایت دایکندی چشم به جهان گشود. وی به عنوان پسر بزرگ در یک خانوادهی معمولی، آموزشهای ابتدایی را در سن هفت سالگی در خانهی فردی که در آن زمان فرزندان مردم را آموزش میداد، آغاز کرد.
صدیقالله دقیق، ویراستار ارشد زبان پشتو در شیشه میدیا، با بیش از شش سال سابقه در صنعت رسانهای، تجربهی زیادی در نقشهای مختلف مانند مترجم، خبرنگار، ویراستار، نویسندهی محتوا و مدیر رسانههای اجتماعی دارد. وی در این مدت، دانش و تخصص قابل قبولی از طریق کسب تجربیات ارزشمند به دست آورده و به صورت آزاد، مقالات مختلفی دربارهی مسایل اجتماعی و سیاسی برای روزنامهها و مجلات نوشته است.
نسرین حسینی متولد ۶ حمل ۱۳۶۰ برابر با 1981/26/3، دارای لیسانس حقوق در رشتهی قضاء و سارنوالی است. وی از کودکی در نمایشهای مکتبش در یکی از مکاتب ایران شرکت میکرد و از همان زمان علاقهی خود را به عرصهی نمایش و فیلم کشف و پرورش داده است.
خانم حسینی، از سال ۱۳۷۹ به یادگیری تصویربرداری با کمرهی پاناسونیک شروع کرد؛ اما چون در آن زمان، در ایران اجازهی ورود به دانشگاه را نداشت، با هنرمندان افغانستانی آشنا شده و ...
سفر نعمت الله رحیمی در صنعت رسانه در افغانستان با اراده و تعهدی عمیق به ایجاد تأثیری مثبت مشخص میشود. او در این صنعت در نقشها و مسوولیتهایی مختلف از جمله مجری تلویزیون، ویراستار، کارگردان و محقق علمی خدمت کرده است. هر کدام از این نقش آفرینیها، سطحی از تعهد و شایستگی را برای وی به ارمغان آورده و او را به دریافت جوایز و تقدیراتی بسیار نایل ساخته است.
خانم لسانی دوران کودکیاش را با تلاش برای موفقیت در برابر چالشهایی که با آنها مواجه شده بود، پشت سر گذاشت. وی دوران مکتب را با موفقیت سپری کرد و در سال ۲۰۱۴ به دریافت مدرک لیسانس در رشتهی روزنامهنگاری از دانشگاه کابل نایل شد و از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۷ تحصیلات خود را تا مقطع ماستری در رشتهی علوم سیاسی در دانشگاه پیام نور کابل به اتمام رسانید و در سال ۲۰۱۹ دورهی دکتری خود را در رشتهی روابط بینالملل از دانشگاه بینالمللی گیلان آغاز کرد.
علی امید، استاد پیشین دانشگاه کابل؛ عکاس، خبرنگار و گرافیست افغانستانی است که در این حوزه بیشتر از بیست سال سابقهی فعالیت دارد. وی، در سال ۱۳۶۰ خورشیدی در روستای زردسنگ ولسوالی پنجاب ولایت بامیان به دنیا آمده و تحصیلات ابتدایی خود را در مکتبِ زردسنگ و دوره لیسه را در لیسه پنجاب بامیان به اتمام رسانیده است. آقای امید تحصیلات دانشگاهی خود را در سال ۱۳۸۲ در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه کابل در رشتهی گرافیک دیزاین به پایان رسانیده است.
نصیر احمد سهرابی یکی از موسیقیدانان برجستهی افغان، تنظیم کنندهی موسیقی، فعال حقوق بشر و حقوق زنان است. او با استفاده از هنر موسیقی به بسیاری از کارهای مهم در حوزهی ایجاد جامعهی مدنی عاری خشونت در افغانستان کمک کرده است.
محمد رضا عزیزی که با اسم رضا عزیزی نیز شناخته میشود، در ماه سنبلهی ۱۳۷۵ در دهکدهی شاکی نوکی در منطقهی قرهباغ ولایت غزنی افغانستان چشم به جهان گشود. وی اولین قدمهای خود را در دنیای علم و دانش در مکتب ابوریحان البیرونی در قرهباغ گذاشت. وی در این مکتب خواندن و نوشتن را فرا گرفت و به سخنان معلمان خود روی صندلی مکتب گوش داد.
عصمت نثار نوازنده، آهنگسرا و مربی موسیقی مشهور افغانستان است که در بیستم اپریل ۱۹۶۸ در پلخمری ولایت بغلان متولد شد. وی در سنین جوانی به موسیقی علاقه گرفت و بیش از سی سال را وقف آهنگسازی، آوازخوانی و رهبری گروههای موسیقی برجسته در افغانستان کرده است. نثار به دلیل استعداد استثنایی و مهارت رهبری، نامی قابل احترام در حلقهی نوازندگان افغان محسوب میشود.